لاغری آسان | کاهش وزن | زیبایی | تناسب اندام | سلامتی | میوه خشک | تغذیه سالم | قیمت میوه خشک

لاغری،کاهش وزن، لاغری آسان،خرید گن،سلامتی،میوه خشک،خرید میوه خشک،دستگاه میوه خشک،زیبایی

لاغری آسان | کاهش وزن | زیبایی | تناسب اندام | سلامتی | میوه خشک | تغذیه سالم | قیمت میوه خشک

لاغری،کاهش وزن، لاغری آسان،خرید گن،سلامتی،میوه خشک،خرید میوه خشک،دستگاه میوه خشک،زیبایی

سهم میوه خشک در "پنج در روز" و مصرف فیبر

پس از ارائه ها، که دانش فعلی را برجسته می کرد (جدول 4)، رئیس کارگاه بحثی را بین سخنرانان، متخصصان بهداشت و نمایندگان صنعت در حضار هماهنگ کرد که بر پنج موضوع کلیدی متمرکز بود. در چارچوب یک بحث، پیشنهادات و ایده های بیان شده ممکن است همه توسط ادبیات منتشر شده پشتیبانی نشوند. خلاصه زیر از بحث هر دو گروه و شرکت کنندگان لزوماً بیانگر نظرات همه سخنرانان نیست.

توافق کلی وجود داشت که میوه‌های خشک سنتی را می‌توان به عنوان بخشی از رژیم غذایی معرفی کرد، زیرا دارای فیبر بالا، چربی کم و منبع غلیظی از ریزمغذی‌های مختلف هستند. نسبت به برخی از میوه های تازه، میوه های خشک برای مصرف کنندگان راحت است و ماندگاری طولانی دارد. در حالی که ممکن است نسبت به میوه های تازه یا سایر جایگزین ها گران قیمت تلقی شود، اندازه سهم کوچکتر از میوه تازه است که ممکن است به برخی از مصرف کنندگان کمک کند تا مصرف کلی میوه بالاتری داشته باشند. در کشورهایی که توصیه به خوردن حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات در روز دارند، نیازی به مصرف میوه خشک به جای میوه یا سبزیجات تازه نیست و می‌توان آن را اضافه کرد. در صورت لزوم جایگزینی، این دیدگاه بیان شد که میوه خشک به جای آب میوه و اسموتی بهتر است. پیشنهاد شده است که توصیه متفاوتی برای میوه‌های خشک با قند افزوده شده یا میوه‌های شیرین شده نسبت به میوه‌های خشک سنتی مناسب باشد.

پیشنهاد شد که یک هدف کلیدی می تواند تشویق نه نفر از هر ده مصرف کننده ای باشد که در حال حاضر هیچ میوه خشک نمی خورند (HSE 2017) تا آن را به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود بگنجانند، و همچنین مصرف کنندگان را تشویق به خوردن دو وعده غذایی برای منافع خود می کند. رژیم غذایی. با این حال، ارتباط توصیه ها در نهایت به فرد و الگوی غذایی خود بستگی دارد. تصور می‌شد که تجزیه و تحلیل ریسک و فایده بعید است نشان دهد که افرادی که مصرف کم میوه و سبزیجات دارند و در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن هستند، باید از میوه‌های خشک به دلیل خطر پوسیدگی دندان اجتناب کنند، زیرا میوه‌های خشک را در رژیم غذایی قرار می‌دهند. یک روش مفید برای افزایش مصرف فیبر است. این یک چالش برای دولت ها در مورد نحوه برقراری ارتباط توصیه های مناسب برای زیر مجموعه های جمعیتی ایجاد می کند.

معادل میوه خشک به تازه

تغییراتی که در ریزمغذی ها در خشک شدن رخ می دهد شامل از دست دادن ویتامین C و غلظت سایر مواد مغذی است. تغییر کمی در محتوای پلی فنل کل وجود دارد، اما تغییرات در پلی فنل های منفرد رخ می دهد، از جمله اصلاح توسط میکروبیوم.

علاوه بر هم ارزی در ترکیب غذایی، هم ارزی در اثرات مضر بالقوه محتوای قند نیز باید در نظر گرفته شود. پیشنهاد شد که آیا قندها از سلول های گیاهی در طی فرآیند خشک شدن آزاد می شوند یا خیر، می توان با میکروسکوپ بررسی کرد. یک سوال مرتبط این است که آیا میوه های خشک معادل میوه های منجمد هستند؟ هنگامی که آب در میوه های یخ زده ذوب می شود، سلول ها می ترکند، قند آزاد می شود و قند آزاد می شود در میوه های کنسرو شده نیز رخ می دهد، زیرا فرآیند کنسرو کردن، ساختار دیواره سلولی را نرم و تجزیه می کند. از آنجایی که میوه خشک مزه شیرینی دارد، مقداری قند باید در دهان ترشح شود، اگرچه همین امر در مورد میوه های تازه نیز صادق است. سوال این است که چقدر قند آزاد می شود و آیا باعث کاهش PH پلاک دندانی می شود که به دندان آسیب برساند؟ پیشنهاد شد که بررسی بیشتر در این زمینه ارزشمند باشد.

با توجه به هم ارزی از نظر سیری، دو تفاوت عمده میوه خشک و تازه، تغییر حجم و محتوای آب است. اینها هم برای انبساط روده و هم برای ترشح هورمون‌های سیری که اشتها را سرکوب می‌کنند، مهم هستند، زیرا بین مواد مغذی وارد شده به دستگاه گوارش و میزان پر شدن معده تعامل وجود دارد. پیشنهاد شد که توصیه‌هایی درباره میوه‌های خشک به‌عنوان میان‌وعده ممکن است شامل توصیه‌هایی برای مصرف با آب برای افزایش حجم معده باشد.

برابری از نظر هزینه، ذخیره سازی، هدر رفتن، خوش طعم بودن و جذب از محیط مواد غذایی به همان اندازه برای مصرف کنندگان مهم است. میوه های خشک را می توان بیشتر از میوه های تازه با ضایعات کمتر نگهداری کرد. به دلیل وزن کمتر میوه خشک در هر وعده، ممکن است خوردن دو وعده راحت تر از خوردن دو وعده میوه کامل باشد و توانایی مصرف مواد مغذی در حجم کمتر را افزایش دهد.

توصیه میان وعده

در مورد سؤال گسترده تر توصیه های کلی برای میان وعده در رابطه با سلامت دندان، پیشنهاد شد که بیشتر میان وعده ها به طور بالقوه برای دندان ها مضر است و دندانپزشکان ترجیح می دهند چیزی بین وعده های غذایی مصرف نشود. توصیه ای برای توصیه های بیشتر مبتنی بر تغذیه برای دندانپزشکان در آینده مفید خواهد بود. واضح است که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، زیرا شواهد خوبی برای حمایت از توصیه به عدم مصرف میان وعده میوه خشک در حال حاضر وجود ندارد. همچنین شواهدی در مورد ترکیب میوه‌های خشک با سایر غذاها وجود ندارد - به عنوان مثال، اینکه آیا میوه‌های خشک با ماست شیرین‌نشده خورده می‌شوند بر سلامت دندان‌ها تأثیر می‌گذارند یا خیر.

دیدگاهی بیان شد که مهم است که الگوهای فعلی میان‌وعده مصرف‌کنندگان را تعدیل کنیم و تغییرات سودمند کوچک را تشویق کنیم. به منظور سلامت عمومی، بهتر است مصرف کنندگان یک میان وعده پر قند و چربی را با میان وعده میوه خشک جایگزین کنند. این بدان معنا نیست که تنقلات میوه خشک به معنای مطلق "خوب" و سایرین "بد" هستند، اما اهمیت تشویق به مبادله معقول شناخته شد. نسبت پوسیدگی های دندانی ناشی از میوه های خشک به احتمال زیاد بسیار کم است، اگر اصلا وجود داشته باشد، به دلیل مصرف کم، با این حال در برخی کشورها، نگرانی های بهداشت دهان و دندان بر پیام های بهداشت عمومی بر اساس حداقل شواهد تأثیر می گذارد. نوشیدنی‌های شیرین‌شده با شکر و سایر نوشیدنی‌های اسیدی نقش مهمی در سلامت ضعیف دندان‌ها دارند و جایگزینی آنها با میوه‌های خشک که به دریافت فیبر کمک می‌کنند، جایگزین معقولی است. همچنین پیشنهاد شد که از آنجایی که تمرکز توصیه‌های بهداشت عمومی بر کاهش قندهای آزاد است تا کاهش کل قندها، و از آنجایی که پیام‌های مثبت به احتمال زیاد به مصرف‌کنندگان کمک می‌کند، توصیه‌ها می‌توانند به طور مفیدی میوه‌های خشک و میوه‌های تازه را برای کمک به برای کمک به مصرف کنندگان در مصرف رژیم غذایی سالم، از شیرینی و بیسکویت به میوه تغییر دهید.

یکی دیگر از جنبه های کلیدی توصیه های میان وعده در رابطه با سیری و کنترل اشتها است و باید در تحقیقات تایید شود که آیا میوه خشک ممکن است برای کنترل اشتها و مدیریت گرسنگی مفید باشد، زمانی که به جای تنقلات پرچرب یا به جای تنقلات پرچرب جایگزین شود. تنقلاتی که به دلیل مشکل در کنترل اندازه وعده، مصرف بیش از حد آنها آسان است. پیشنهاد شد که توصیه‌های محدودکننده در رابطه با سلامت دندان در صورت عدم توجه کامل به استفاده از تنقلات میوه‌های خشک برای کنترل اشتها انجام شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد