-
نگهداری مواد غذایی: خشک کردن میوه ها
یکشنبه 25 اردیبهشت 1401 12:33
تهیه میوه خشک می تواند یک فعالیت خانوادگی سرگرم کننده با یک محصول نهایی خوشمزه باشد. میوه خشک یک میان وعده قابل حمل است و می توان از آن در دستور پخت غذا نیز استفاده کرد. خشک کردن مناسب و موفق باعث تولید مواد غذایی ایمن با طعم، بافت و رنگ خوب می شود. هر زمان که غذاها را نگهداری می کنید، میوه ها و سبزیجات با کیفیت را...
-
میوه خشک های مناسب لاغری
یکشنبه 25 اردیبهشت 1401 12:32
همه ما از این واقعیت آگاه هستیم که میوه ها برای سلامتی ما ضروری هستند. با این حال، همه میوه ها در تمام طول سال در دسترس نیستند. همچنین، بیشتر مردم به دلیل زحمتی که در مراجعه به خواربارفروشی برای دریافت مکرر میوههای تازه دارند، میوهها را نادیده میگیرند و پس از آن چالش نگهداری میوه وجود دارد. خوشبختانه، بشریت یک...
-
همه چیز درباره میوه های خشک
شنبه 17 اردیبهشت 1401 12:00
میوه خشک هزاران سال است که در دریای مدیترانه و خاورمیانه در دسترس بوده است. خرما یکی از اولین میوه های خشکی است که مصرف می شد. میوه خشک شده با بیرون آوردن آب میوه از طریق خشک کردن در آفتاب یا با استفاده از دستگاه مخصوصی به نام آبگیر درست می شود. از آنجایی که آب در حین خشک شدن حذف می شود، این بدان معناست که قندهای...
-
مکانیسم های احتمالی در مصرف میوه خشک
شنبه 17 اردیبهشت 1401 11:59
نتایج حاصل از چندین کارآزمایی بالینی طولانیمدت که با جمعیتهای مختلف انجام شد - برخی چاق بودند، برخی مبتلا به دیابت نوع 2 بودند - و با انواع مختلف آجیل (بادام، گردو، پسته، بادام و آجیل مخلوط) تغذیه شدند. برخی هیچ تاثیری از مصرف آجیل بر متابولیسم تولید میوه خشک گلوکز و انسولین پیدا نکردند [73-77]. دیگران کاهش قابل...
-
تاثیر تولید میوه خشک بر اقتصاد کشور
سهشنبه 6 اردیبهشت 1401 15:50
رایج ترین انواع تولید میوه خشک سنتی مصرفی در جدول 1 ذکر شده است. مقادیر تولید در جدول 1 بر اساس داده های قابل ردیابی از گزارش های تجاری رسمی است و بنابراین ممکن است به میزان قابل توجهی حجم تولید واقعی را دست کم بگیرد. به عنوان مثال، برآورد جهانی محصول خرما بیش از 8 میلیون تن است (24) که بزرگترین تولید میوه خشک را تا...
-
مصرف میوه های خشک و سرطان: مروری سیستماتیک بر مطالعات مشاهده ای
سهشنبه 6 اردیبهشت 1401 15:47
چکیده مصرف ناکافی کل میوه ها و سبزیجات با افزایش خطر سرطان مرتبط است، اما این رابطه برای میوه های خشک شناخته شده نیست. به طور کلی، مصرف کنندگان و محققان، میوه های خشک را به عنوان یک معادل کمتر جذاب اما پایدار در قفسه میوه های تازه می دانند و بخش کوچک اما قابل توجهی از رژیم های غذایی مدرن را تشکیل می دهند. با این حال،...
-
میوه خشک و بهداشت عمومی
دوشنبه 5 اردیبهشت 1401 11:51
خلاصه یک کارگاه علمی که در بریتانیا برگزار شد، سهم بالقوه میوههای خشک سنتی را در سلامت عمومی مورد بررسی قرار داد، شکافهایی را در شواهد شناسایی کرد و اولویتهای تحقیق را مورد توجه قرار داد. ارائه ها طبقه بندی و ترکیب میوه های خشک را در نظر گرفتند. میوه خشک و سلامت دستگاه گوارش؛ محتوای پلی فنول میوه های خشک و سهم...
-
میوه خشک به عنوان میان وعده و سلامت دندان ها
دوشنبه 5 اردیبهشت 1401 11:50
توجه برخی از مقامات به تأثیر بالقوه میوه خشک بر سلامت دندان، به ویژه پوسیدگی دندان - یک بیماری پویا و تجمعی (شیهام و جیمز 2014) جلب شده است که در آن باکتریهای موجود در پلاک دندان، قندهای دهان را تخمیر میکنند که منجر به تولید اسید میشود. افت PH در دهان کمتر از 5.5 می تواند مینای دندان را نرم کند و پس از توهین های...
-
سهم میوه خشک در "پنج در روز" و مصرف فیبر
دوشنبه 5 اردیبهشت 1401 11:49
پس از ارائه ها، که دانش فعلی را برجسته می کرد (جدول 4)، رئیس کارگاه بحثی را بین سخنرانان، متخصصان بهداشت و نمایندگان صنعت در حضار هماهنگ کرد که بر پنج موضوع کلیدی متمرکز بود. در چارچوب یک بحث، پیشنهادات و ایده های بیان شده ممکن است همه توسط ادبیات منتشر شده پشتیبانی نشوند. خلاصه زیر از بحث هر دو گروه و شرکت کنندگان...
-
سلامتی با میوه خشک
دوشنبه 5 اردیبهشت 1401 11:48
دستورالعمل های رژیم غذایی مبتنی بر مواد غذایی در سطح جهان افزایش مصرف میوه و سبزیجات را تشویق می کند و بسیاری از کشورها خوردن حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات در روز را توصیه می کنند. به عنوان مثال، در بریتانیا، میوههای خشک بر اساس اندازه سهم تقریباً 30 گرم، در مقایسه با اندازه تقریباً 80 گرم برای میوه یا سبزیجات تازه،...
-
تضادهای درک شده در توصیه های بهداشت عمومی
دوشنبه 5 اردیبهشت 1401 11:47
این مطالعه همچنین میزان ماندگاری کم تا متوسط (بر اساس وزن خشک باقیمانده) را به ترتیب برای کشمش و انجیر و میزان ترخیص متوسط (وزن حفظ شده با گذشت زمان) را نشان داد. ادگار و همکاران (1975) همچنین احتباس غذای 48 میان وعده را در 3 آزمودنی/غذا اندازه گیری کرد، که در آن خرما از نظر حفظ کربوهیدرات در 5 دقیقه (0 کم) رتبه...
-
پلی فنول ها و میوه های خشک
دوشنبه 5 اردیبهشت 1401 11:46
یک تجزیه و تحلیل جهانی از مرگ و میر ناشی از بیماری های غیرواگیر منتسب به عوامل خطر رفتاری و رژیمی نشان می دهد که رژیم های غذایی کم میوه سومین عامل خطر مهم پس از فشار خون بالا (اول) و سیگار کشیدن فعال و غیرفعال (دوم) است. عوامل خطر سبک زندگی که مستقیماً یا از طریق شرایطی مانند افزایش فشار خون، گلوکز خون و کلسترول خون...