رایج ترین انواع تولید میوه خشک سنتی مصرفی در جدول 1 ذکر شده است. مقادیر تولید در جدول 1 بر اساس داده های قابل ردیابی از گزارش های تجاری رسمی است و بنابراین ممکن است به میزان قابل توجهی حجم تولید واقعی را دست کم بگیرد. به عنوان مثال، برآورد جهانی محصول خرما بیش از 8 میلیون تن است (24) که بزرگترین تولید میوه خشک را تا حد زیادی فراهم می کند. با این حال، تنها حدود 12 درصد از خرماهای برداشت شده برای تجارت شرطی شده و در آمار رسمی گنجانده شده است، در حالی که بقیه برای تهیه شربت، خوراک ذخیره، پوشش های محافظ یا مصرف محلی استفاده می شود. به طور طبیعی، بیشترین مصرف سرانه میوه های خشک در منطقه شمال آفریقا/خاورمیانه، منطقه اصلی کشت نخل خرما است. بنابراین، مصرف سرانه خرما در برخی کشورهای عربی ممکن است از 30 کیلوگرم در سال فراتر رود (25). برای مقایسه، در ایالات متحده، تنها حدود 7٪ از جمعیت عمومی مصرف روزانه میوه های خشک سنتی را گزارش کردند (26). اروپاییها فقط گاهی اوقات میوههای خشک مصرف میکنند، بیش از نیمی از پاسخدهندگان در برخی کشورها، مانند هلند، ادعا میکنند که هرگز میوههای خشک نمیخورند، اگرچه ممکن است به طور منظم محصولات حاوی میوههای خشک مانند غلات یا کلوچهها را مصرف کنند (27). همانطور که انتظار می رود گیاهخواران میوه های خشک را بیشتر از غیر گیاهخواران مصرف می کنند (28). در کشورهای غربی، انواع میوه های خشک مصرفی متنوع است و کشمش سرب را حفظ می کند (جدول 1). جالب اینجاست که برخی از میوهها مانند خرما و انجیر در کشورهای غیرتولیدکننده تقریباً بهطور کامل بهصورت خشک مصرف میشوند و حتی در سنتیتر غربیها، آلو و زردآلو ترجیحاً بهعنوان میوهی خشک مصرف میشوند. در جدول 1 انواع زیادی از میوه ها و انواع توت های خشک دیگر که کمتر محبوب هستند (مانند موز خشک، گلابی، انبه، آناناس، توت فرنگی و غیره) و همچنین گوجه فرنگی خشک شده، فلفل دلمه ای و فلفل چیلی موجود است. ، که معمولاً در دسته سبزیجات قرار می گیرند. اگرچه در سنت غربی گوجه فرنگی به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود، اما از نظر گیاه شناسی میوه ای است، با محتوای قند (بیش از 50٪ گلوکز به اضافه فروکتوز، به ازای وزن خشک در گوجه فرنگی رسیده) با اکثر میوه های معمولی قابل مقایسه است.میتوانید قیمت میوه خشک را از لیماک فروت تهیه فرمایید. تولید جهانی پودر گوجه فرنگی خشک شده با اسپری 50000 تن در سال است (31). با این حال، به طور متناوب با رب گوجه فرنگی فراوان تر (تولید جهانی بیش از 30 میلیون تن در سال) در تهیه سس، سوپ یا چاشنی گوجه فرنگی استفاده می شود و سهم آن در محصولات خاص گوجه فرنگی به سختی قابل ردیابی است. استثناها.
FFQ ها ممکن است شامل تمام دسته بندی های میوه های کم آبی که در بالا ذکر شد نباشند. به عنوان مثال، FFQ به کار گرفته شده در مطالعه سلامت پرستاران (NHS) (32) شامل مواردی از 4 دسته است: الف. (کشمش، آلو خشک، مخلوط میوه خشک)، ب. (زغال اخته خشک)، ه. (سس گوجه فرنگی، سس کچاپ، سس فلفل قرمز)، و f. (مربا، نگهدارنده). نمایندگان تنها 2 دسته، الف. (میوه های خشک سنتی) و ه. (رب گوجه فرنگی و غذاهای تهیه شده با استفاده از آن)، به طور خاص در مطالعات اپیدمیولوژیک به عنوان عوامل تغذیه ای برای خطر سرطان مورد بررسی قرار گرفته اند. بنابراین، محصولات گوجهفرنگی تمرکز بسیاری از مطالعات مشاهدهای در رابطه بین مصرف غذاهای مبتنی بر گوجهفرنگی و خطر یا مرگ و میر PCa بوده است، احتمالاً به دلیل اثرات محافظتی لیکوپن گوجهفرنگی و سایر گونههای شیمیایی. این مطالعات در تعدادی از مرورهای مفهومی و سیستماتیک خلاصه شده است (9، 33-39). به همین دلیل، و همچنین به دلیل اینکه بخش زیادی از محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی حاوی گوجه فرنگی پخته شده به جای آبگیری هستند، ما چنین مطالعاتی را در تمرکز اصلی این بررسی قرار ندادیم. در نهایت نمایندگان دسته ج. (تمشک سیاه یخ زده، توت فرنگی و انگور) به عنوان عوامل درمانی در برابر پیشرفت تومورزایی فقط در آزمایشات بالینی آزمایش شده اند (15، 16).برای خرید انواع دستگاه میوه خشک با فروشگاه و وبسایت لیماک در ارتباط باشید.
به طور خلاصه، میوه های خشک بخش نسبتاً کوچک اما قابل توجهی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند، با تغییرات قابل توجهی در سنت های فرهنگی و مناطق جغرافیایی جهان. دفعات ارزیابی شده و مقدار مصرف میوههای کمآبی بهدلیل محدودیت تعریف «میوه خشک مصرفشده» به میوههای خشک سنتی که پاسخدهندگان به یاد میآورند، معمولاً دستکم گرفته میشوند.
مواد و روش ها
برای انتخاب یک رویکرد روششناختی مناسب برای این مرور، سؤال پژوهشی زیر فرمولبندی شد: میزان گزارشهای ادبیات اپیدمیولوژیک در مورد روابط بین مصرف میوه خشک و پیامدهای مرتبط با سرطان، از جمله ایجاد ضایعات پیش سرطانی، بروز سرطان و مرگ و میر در چه میزان است. انسان؟ چارچوب موارد گزارشدهی ترجیحی برای بررسیهای سیستماتیک و متاآنالیز (PRISMA) برای بررسیهای سیستماتیک برای کمک به پاسخگویی به چنین سؤالاتی ایجاد شده است (40). این رویکرد چند مرحله کلیدی را پس از فرمولبندی سؤال تحقیق شامل شناسایی و انتخاب مطالعات مرتبط، ترسیم دادهها، ارائه نتایج خلاصه شده و بحث در مورد نتایج، محدودیتهای آنها و تحقیقات آتی میپذیرد.
استراتژی جستجو و انتخاب مطالعه
یک نویسنده (VVM) یک جستجوی متون سیستماتیک در OVID (ادغام چکیدههای بیولوژیکی، کتابخانه کاکرین، Embase، Medline، مجلههای Ovid)، SciFinder (ادغام Chemical Abstracts Plus و Medline) و پایگاههای اطلاعات PubMed را تا ژانویه 2019 انجام داد. PICOS (جمعیت) رویکرد مداخله، مقایسه کننده، نتیجه، طراحی مطالعه) (40) برای فرموله کردن معیارها و عبارات جستجو برای بیماری و پیامد با استفاده از کلمات کلیدی زیر استفاده شد: "سرطان"، "نئوپلازی"، "هیپرپلازی"، "دیسپلازی"؛ برای مداخله، موارد جستجو مانند «میوههای خشک»، «میوههای کمآب»، «کشمش»، «میوه خرما»، «انجیر خشک»، «زردآلو خشک» و «آلو خشک» استفاده شد. جستجوی طرح مطالعه شامل عبارات «اپیدمیولوژی»، «آینده نگر»، «مشاهده ای»، «همگروهی»، «مورد-شاهدی» و انواع آنها بود. یک جستجوی به روز رسانی اضافی برای مقالات منتشر شده بین ژانویه و آوریل 2019 در مرحله بازبینی نسخه خطی انجام شد.
جستجوی فهرست مرجع از مقالات تمام متن (مقالات ذکر شده در مقالات واجد شرایط و مقالات با استناد به مقالات واجد شرایط) نیز انجام شد. Google Scholar برای جستجوی کل متون مقاله استفاده شد. فقط مرتبط ترین 100 بازدید نمایش داده شد. هیچ محدودیتی در تاریخ، زبان یا کیفیت مدل اعمال نشد. معیارهای زیر برای ورود به مطالعه مورد استفاده قرار گرفت: 1) ارتباط بین مصرف میوه خشک و نتیجه سرطان خاص، از جمله بروز یک وضعیت پیش سرطانی و بروز یا مرگ و میر سرطان را به صورت کمی ارزیابی کرد. 2) مطالعات مشاهده ای انجام شده در افراد انسانی در هر سنی. 3) انتشار در یک مقاله ژورنالی که در قالب متن کامل قابل دسترسی است. تمام استنادها به مدیر کتابشناختی EndNote (Thomson Reuters) وارد شدند و استنادهای تکراری توسط نرم افزار حذف شدند. جداسازی رکوردهایی که مقالات مجلات علمی نبودند در این مرحله انجام شد. ما در ابتدا 772 بازگشت از جستجوی پایگاه داده OVID به دست آوردیم، Embase و PubMed به ترتیب 118 و 144 بازدید ارائه کردند، و 742 بازگشت از جستجوی پایگاه داده SciFinder بود. پس از حذف موارد تکراری و منابعی که معیارهای انتخاب را نداشتند، تعداد مطالعات مرتبط بالقوه به 45 کاهش یافت. ما در ادامه متن کامل آنها را بررسی کردیم و 29 مقاله را حذف کردیم که حاوی اطلاعات کافی در مورد مصرف میوههای خشک سنتی به طور جداگانه نبودند. میوههای خام یا آجیل، غذاهای ذکر شده که با ترشی کردن میوههای خشک تهیه میشوند یا مصرف میوههای خشک را به طور خاص به سرطان مرتبط نمیدانند. فرآیند جستجو در شکل 1 نشان داده شده است.