لاغری آسان | کاهش وزن | زیبایی | تناسب اندام | سلامتی | میوه خشک | تغذیه سالم | قیمت میوه خشک

لاغری،کاهش وزن، لاغری آسان،خرید گن،سلامتی،میوه خشک،خرید میوه خشک،دستگاه میوه خشک،زیبایی

لاغری آسان | کاهش وزن | زیبایی | تناسب اندام | سلامتی | میوه خشک | تغذیه سالم | قیمت میوه خشک

لاغری،کاهش وزن، لاغری آسان،خرید گن،سلامتی،میوه خشک،خرید میوه خشک،دستگاه میوه خشک،زیبایی

مصرف میوه های خشک و سرطان: مروری سیستماتیک بر مطالعات مشاهده ای

چکیده
مصرف ناکافی کل میوه ها و سبزیجات با افزایش خطر سرطان مرتبط است، اما این رابطه برای میوه های خشک شناخته شده نیست. به طور کلی، مصرف کنندگان و محققان، میوه های خشک را به عنوان یک معادل کمتر جذاب اما پایدار در قفسه میوه های تازه می دانند و بخش کوچک اما قابل توجهی از رژیم های غذایی مدرن را تشکیل می دهند. با این حال، ترکیبات شیمیایی میوه های خام و خشک ممکن است به طور قابل توجهی متفاوت باشد. چندین مطالعه مداخله‌ای بالینی و آزمایشگاهی اثرات محافظتی میوه‌های کم‌آب در برابر پیشرفت برخی سرطان‌ها و اثرات تعدیل‌کننده میوه‌های خشک بر عوامل خطر رایج سرطان را گزارش کرده‌اند. در این بررسی سیستماتیک، ما 9 مطالعه همگروهی آینده‌نگر و 7 مورد شاهدی را شناسایی، خلاصه و ارزیابی انتقادی کردیم که روابط بین مصرف میوه‌های خشک سنتی (کشمش، آلو، خرما) و خطر ابتلا به سرطان را در انسان بررسی می‌کردند. مطالعات کوهورت آینده نگر نشان داد که کاهش قابل توجهی در خطر نسبی پولیپ های پیش سرطانی کولورکتال، بروز سرطان پروستات، یا مرگ و میر ناشی از سرطان پانکراس، به ترتیب، 24، 49 درصد و 65 درصد، با 3-5 وعده یا بیشتر از وعده های غذایی مرتبط است. میوه های خشک در هفته مطالعات مورد-شاهدی انتخاب شده ارتباط معکوس بین مصرف میوه خشک و خطر ابتلا به سرطان را نیز نشان داد. ارتباط های گزارش شده قابل مقایسه یا قوی تر از آن هایی بود که برای کل یا میوه های خام مشاهده شد. اگرچه تعداد کم و ناهمگونی زیاد مانع متاآنالیز این مطالعات می شود، نتیجه می گیریم که داده های موجود در حال حاضر شواهد اولیه ای را ارائه می دهند که مصرف میوه های خشک ممکن است با بروز سرطان یا مرگ و میر کمتر در جمعیت ها مرتبط باشد. داده ها نشان می دهد که مصرف بیشتر کشمش و سایر میوه های خشک ممکن است.برای اطلاع از قیمت میوه خشک به لیماک فروت مراجعه فرمایید. در پیشگیری از سرطان های دستگاه گوارش مهم باشد. از آنجا که تنها تعداد محدودی از پیامدهای سلامتی و روابط مصرف میوه خشک در مطالعات آینده نگر تا به امروز مورد ارزیابی قرار گرفته است، تجزیه و تحلیل مجدد داده های اپیدمیولوژیکی با کیفیت بالا ممکن است پایگاه دانش را گسترش دهد.
معرفی
سرطان دومین عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است و تنها در سال 2018 حدود 18.1 میلیون مورد جدید و 9.6 میلیون مرگ ناشی از سرطان تخمین زده می شود (1). با این حال، شواهد نشان می دهد که بیش از 40 درصد از مرگ و میر ناشی از سرطان را می توان از طریق تغییر در شیوه زندگی، از جمله رژیم غذایی، پیشگیری کرد (2). مصرف بیشتر برخی غذاها و عوامل غذایی مانند الکل، گوشت قرمز فرآوری شده و یا چربی اشباع شده ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد، در حالی که کلسیم، فیبر غذایی، چای یا قهوه با خطر کمتر سرطان روده بزرگ و سایر سرطان ها مرتبط است (3. 4). در طول دهه‌های گذشته، مطالعات متعددی رابطه معکوس بین مصرف محصول و مرگ ناشی از بیماری‌های مزمن عمده از جمله سرطان را مشاهده کرده‌اند (5)، و بنابراین مصرف ناکافی میوه و سبزیجات را در 10 عامل خطر اصلی مرگ و میر جهانی قرار داده‌اند (6). با این حال، زیرگروه های خاصی از میوه ها و سبزیجات فرآوری شده ممکن است تأثیرات خاصی بر خطر سرطان داشته باشند. برای مثال، مصرف میوه‌ها و سبزیجات شور و شور با افزایش خطر ابتلا به سرطان‌های مری و معده (7 و 8) مرتبط بود، در حالی که مصرف گوجه‌فرنگی پخته به جای خام به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات (PCa) نسبت داده شد (9). ). استدلال شد (10) که در نظر گرفتن پردازش غذا در مطالعات اپیدمیولوژیک ممکن است به درک بهتر پیوندهای بین غذا و سلامت کمک کند.

تولید میوه خشک خشک کردن یکی از قدیمی ترین فناوری های نگهداری مواد غذایی است. به عنوان مثال، کتاب مقدس از کشمش، خرما و انجیر نام می برد و بدین ترتیب شاهدی بر تولید و استفاده باستانی آنها در منطقه مدیترانه است (11). در جمعیت های مدرن، میوه های خشک سهم نسبتا کمی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند که در آب و هوای گرم و خشک اهمیت بیشتری دارد. هم عموم مردم و هم جامعه پژوهشی در کشورهای غربی به طور کلی میوه های خشک را به عنوان میوه های کم جذاب تر، البته پایدار در قفسه، معادل میوه های تازه می دانند (12). محتوای قند بالا، از دست دادن ویتامین ها و سایر مواد مغذی ناپایدار، و همچنین وجود احتمالی آلاینده ها، ممکن است به عنوان ویژگی های مضر و ناسالم میوه های خشک سنتی، در مقایسه با همتایان خام آنها در نظر گرفته شود. به عنوان مثال، مایکوتوکسین ها در چند اثر نامطلوب سلامتی، از جمله سرطان زایی نقش دارند (13، 14). از سوی دیگر، چندین مطالعه مداخله بالینی (15، 16) و آزمایشگاهی (17-19) اثرات محافظتی میوه های کم آب را در برابر پیشرفت برخی سرطان ها گزارش کردند. علاوه بر این، تعدادی از مطالعات مداخله انسانی نشان داد که مصرف میوه های خشک می تواند باعث کاهش وزن بیش از حد (20)، التهاب (21)، یا هیپرگلیسمی (22) شود که از عوامل خطر شناخته شده سرطان هستند.
اکثریت قریب به اتفاق مطالعات مشاهده‌ای که اثرات سلامتی رژیم‌های غذایی را مشخص می‌کنند، معمولاً میوه‌های خشک را با میوه‌های خام در یک دسته قرار می‌دهند یا اصلاً به میوه‌های خشک اشاره نمی‌کنند. هیچ مطالعه ای به صراحت بر کم آبی میوه به عنوان یک عامل بالقوه تعیین کننده خطر ابتلا به سرطان در مصرف کنندگان متمرکز نشده است. علاوه بر این، در تعداد قابل توجهی از نشریات که اهمیت میوه‌های خشک رژیمی را برای سلامت انسان در نظر می‌گیرند [به عنوان مثال، به جدیدترین مجموعه بررسی‌ها در مورد اثرات بیولوژیکی میوه‌های خشک (23) مراجعه کنید]، بحث‌هایی در مورد روابط بالقوه میوه خشک و سرطان بر اساس داده‌های آزمایشگاهی به‌دست‌آمده در مدل‌های حیوانی یا کشت سلولی است و هیچ گونه ارزیابی از داده‌های موجود از مطالعات اپیدمیولوژیک وجود ندارد. با توجه به توجه روزافزون جامعه علمی و عموم مردم به جنبه های تغذیه ای سلامت، به وضوح نیاز به خلاصه ای به روز از اثرات خطر سرطان یک میان وعده محبوب: میوه های خشک وجود دارد.

برای رسیدگی به شکاف دانش، ما یک بررسی سیستماتیک انجام دادیم، با اهداف 1) برای انجام یک جستجوی جامع از مطالعات منتشر شده موجود که مصرف میوه‌های کم‌آبی و پیامدهای مرتبط با سرطان را در انسان مرتبط می‌کردند و ویژگی‌ها و یافته‌های شناسایی‌شده را ترسیم می‌کردیم. مطالعات؛ 2) تعیین شکاف‌های دانش و محدودیت‌های ادبیات موجود و ارائه توصیه‌هایی برای پیشرفت این رشته به منظور آگاهی بخشی به پزشکان و مصرف‌کنندگان.
میوه های خشک در رژیم غذایی انسان
فن‌آوری‌های غذایی سنتی و مدرن طیف گسترده‌ای از محصولات تولید شده با استفاده از فرآیندهای کم‌آبی میوه را ارائه می‌دهند. چندین دسته رایج از این محصولات وجود دارد:

میوه های خشک سنتی (کشمش، آلو، خرما، انجیر خشک)

میوه های خشک شیرین شده (زغال اخته خشک، آناناس آب نباتی)

میوه های خشک شده (توت های خشک شده یخ زده) دستگاه میوه خشک کن را میتوانید از لیماک فروت تهیه کنید

پودرهای میوه/سبزیجات (پودر گوجه فرنگی، پودر فلفل چیلی)

آب و تفاله های تبخیر شده (آبمیوه، چرم میوه، رب گوجه فرنگی)
آب میوه ها و پالپ های تبخیر شده شیرین شده (مصرف میوه، مربا)
میوه های سرخ شده ( چیپس موز )
اقلام غذایی که معمولاً به عنوان میوه های خشک سنتی شناخته می شوند، عمدتاً به عنوان میوه های کامل یا خرد شده تعریف می شوند که پس از یک فرآیند گرما، مانند خشک کردن در آفتاب یا خشک کردن با هوای گرم، خشک شده اند. اینها شامل کشمش، آلو خشک و انجیر است. خرما نیز گنجانده شده است، حتی اگر برخی از انواع آن خشک نشده باشند، اما به طور طبیعی دارای رطوبت کم هستند. اشکال کمتر شناخته شده میوه خشک شامل سبزیجات کم آب (فلفل خشک یا گوجه فرنگی) است، در حالی که میوه های خشک شده با شکر و آب میوه های تبخیر شده، محصولات کم آب با رطوبت بسیار کم، میوه های خشک سنتی محسوب نمی شوند. اینها، و همچنین محصولات هیدراته شده، مانند "آب آلو" یا رب گوجه فرنگی بازسازی شده، در پرسشنامه های رژیم غذایی و آمار تجارت به عنوان "میوه خشک" طبقه بندی نمی شوند، حتی اگر آنها دارای امضاهای شیمیایی منحصر به فرد با میوه های خشک سنتی هستند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد